ONZE FILOSOFIE

Languit de beste!

SPLENDEUR! LIMOUSINES

languit de beste

Over ons: Limousinehuren.be, onderdeel van Splendeur! Limousines gelooft in flexibiliteit. In innovatie. Het creëren van een unieke persoonlijke belevenis. Sinds onze oprichting in 2013 bedienen wij de particuliere en zakelijke sector geheel naar wens van de klant zelf. Geschikt voor o.a. huwelijken, gala’s, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of als promotie voor uw bedrijf.

Maak gebruik van onze witte, roze of gouden Lincoln limousines (tot max. 8 personen) of onze Mega Hummer H2 voor 16 personen, de grootste limousine van Nederland. Doordat wij meedenken met de klant en innovatieve ideeën implementeren in de bedrijfsvoering kunnen wij spreken van een uniek concept. Boek gemakkelijk uw limousine voor een all-in prijs via onze website, social media of telefoon en betaal via overboeking, iDeal, PIN of bitcoin.

Wij opereren door heel Nederland en België waar we u graag van dienst zijn. Geen aanvraag is te gek, wij gaan graag de uitdaging voor u aan! Overweegt u het huren van een limousine? Kijk rustig rond op onze site en laat u overtuigen.

U kunt ons altijd per telefoon, email of social media bereiken mocht u nog vragen hebben. Ons personeel en al onze limousines staan voor u klaar.

Het team van Limousinehuren.be

VOOR MEER INFORMATIE:

Telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 21:00

volg ons online

Mail sturen!

Momenteel zijn we er even niet, maar stuur een mail en je krijgt binnen 12 uur antwoord!

Not readable? Change text. captcha txt